Şahin Eryılmaz

Şahin Eryılmaz

Şahin Eryılmaz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1984

Doğum Yeri: Köln, Almanya

Türk asıllı Alman oyuncu.

İbn-i Sina: Hekim (2013), Club der roten Bänder (2015) ve Tatort (1970) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Der letzte Bulle
2019 Oray
2018 Ronny & Klaid
2016 Unsere Zeit ist jetzt
2016 Marija
2015 Macho Man
2015 Toro
2015 Halbe Brüder
2014 Honig im Kopf
2013 Fruchtfliegen (Kısa Film)
2013 Ibn-I Sina: Hekim
2013 Frau Ella
2012 Frisch gepresst
2011 Geschwisterliebe (Kısa Film)

Televizyon

2020 Tatort
2019 Skylines
2019 Kobra takibi
2019 Sankt Maik
2018 Professor T.
2018 Die Füchsin
2018 Großstadtrevier
2017 Club der roten Bänder
2017 Das deutsche Kind (TV Filmi)
2017 Reich oder tot (TV Filmi)
2017 SOKO Köln
2016 Der mit dem Schlag (TV Filmi)
2016 Nachtschicht
2016 Morgen hör ich auf (Mini Dizi)
2015 Zum Sterben zu früh (TV Filmi)
2015 Cinayet Masasi Istanbul
2015 Einstein (TV Filmi)
2014 Koslowski & Haferkamp
2014 Kückückskind (TV Filmi)
2013 Heiter bis tödlich - Akte Ex
2010 Wir müssen reden!

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oray, 2019, Oyuncu

Şahin Eryılmaz Fotoğrafları

Şahin Eryılmaz Haberleri

Portreler