Şahin Irmak

Şahin Irmak

Şahin Irmak
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 29.9.1981

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Karayılan dizisinde 'Şiro' rolüyle ve Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki çeşitli rolleri ile yıldızı parladı. Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı dizisinde 'Sülo' (Süleyman) karakterini canlandırdı. Entelköy Efeköy'e Karşı sinema filminde ilk başrol deneyimini yaşadı. Daha sonra Nurgül Yeşilçay ile Sultan adlı dizide başrol oynadı.

Irmak, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararınca 'uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, 'örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak' suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Filmografi

2016 Yok Artık 2
2016 Deli Dumrul
2015 Git Başımdan
2011 Entelköy Efeköy'e Karşı
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2010 Kutsal Damacana Dracoola
2009 Neşeli Hayat
2007 Kutsal Damacana
2006 Beynelmilel
2004 Gönül Yarası

Televizyon

2016 Geldim Gördüm Güldüm Show
2015 Eğlendirme Dairesi
2015 Komedi Türkiye
2014 Kim O!
2013 Aldırma Gönül
2012 Sultan
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Kara Yılan
2006 Bir Demet Tiyatro
2006 Bebeğim
2005 Sonbahar (TV Filmi)
2005 Memleket Hikayeleri: Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını (TV Filmi)
2004 Yol Palas Cinayeti (TV Filmi)
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Avrupa Yakası
2004 Aliye
2004 Kurtlar Vadisi
2003 Parmak İzi
2003 Melek
2002 Çocuklar Duymasın
2002 Unutma Beni
2002 Sırlar Dünyası

Ödülleri

2012 17. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Entelköy Efeköy'e Karşı

Görev Aldığı Yapımlar

Şahin Irmak Fotoğrafları

Şahin Irmak İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler