Sakis Rouvas

Sakis Rouvas

Sakis Rouvas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.1.1972

Doğum Yeri: Korfu, Yunanistan

Yunan şarkıcı, oyuncu ve eski sırıkla yüksek atlama sporcusu.

Tam adı Anastasios 'Sakis' Ruvas'tır. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Shake It' şarkısıyla Yunanistan adına yarışarak üçüncü olan şarkıcı, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda da 'This Is Our Night' şarkısıyla Yunanistan'ı temsil etmiş ve yedinci olmuştur.

Filmografi

2015 Chevalier
2011 Aftokinita (Seslendirme)
2009 Duress
2009 Planitis 51: Episkeptis apo ti Gi (Seslendirme)
2007 Alter Ego (Seslendirme – Ayrıca Yapımcı))
2006 Aftokinita (Seslendirme)
1996 I Panagia Ton Parision (Seslendirme)

Televizyon

2016 The Voice
2013 Iroes anamesa mas
2008 The X Factor
2006 Eurovision Song Contest 2006
1996 Kalinixta mama

Görev Aldığı Yapımlar

Sakis Rouvas Fotoğrafları

Portreler