Sakura Andô

Sakura Andô

Sakura Andô
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.2.1986

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon aktris.

Aşka Maruz (2008), Manbiki kazoku (2018) ve Hyakuen no koi (2014) filmleriyle tanınmıştır. 2012 yılında Tasuku Emoto ile evlenmiştir.

Filmografi

2018 Manbiki kazoku
2017 Tsuioku
2017 Okuda Tamio ni naritai Boy to deau otoko subete kuruwaseru Girl
2017 Destiny: Kamakura Monogatari
2016 Seed (Kısa Film)
2016 Shimajima kaisha
2016 Dias Police: Dirty Yellow Boys
2015 Shirakawa yofune
2014 Terumae romae II (Seslendirme)
2014 Otoko no isshô
2014 Ieji
2014 Hyakuen no koi
2014 Haru wo seotte
2014 0.5 miri
2013 Petaru dansu
2013 Kyôko to Shûichi no baai
2013 Kiiroi zou (Seslendirme)
2012 Sono yoru no samurai
2012 Kazoku no kuni
2012 Ai to makoto
2010 Teto
2010 Suîto ritoru raizu
2010 Subete wa umi ni naru
2010 SR: Saitama no rappâ 2 - Joshi rappâ Kizudarake no raimu
2009 Tsumi toka batsu toka
2009 Toruso
2009 Shikisoku zenereishon
2009 Kuhio taisa
2009 Kenta to Jun to Kayo-chan no kuni
2009 Bokura wa aruku, tada soredake
2008 Oretachi ni asu wa naissu
2008 Aşka Maruz
2007 Kaze no sotogawa

Televizyon

2017 We're Millennials Got a Problem? SP (TV Filmi)
2017 Quartet (Mini Dizi)
2016 Yutori desuga nanika (Mini Dizi)
2016 Mamagoto (Mini Dizi)
2015 Naruto: Shippûden (Seslendirme)
2014 Daruma-san ga Waratta (TV Filmi)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (Mini Dizi)
2013 Shoten'in Michiru no mi no ue banashi
2013 Shomuni
2013 Kônotori no yurikago: Akachan post no 6 nen to sukuwareta 92 no inochi no mirai (TV Filmi)
2013 Sora Tobu Kôhôshitsu (Mini Dizi)
2013 Karamazov no kyôdai (Mini Dizi)
2012 Blackboard ~ Jidai to Tatakatta Kyoushitachi~
2012 Ataru
2012 Kazoku kashimasu (TV Filmi)
2012 Shokuzai (Mini Dizi)
2011 Soredemo, ikite yuku
2009 Q.E.D.: Shômei shûryô
2009 Chansu!: Kanojo ga seikô shita riyû
2005 Honto ni atta kowai hanashi

Görev Aldığı Yapımlar

Sakura Andô Fotoğrafları

Sakura Andô Haberleri