Salih Bademci

Salih Bademci

Salih Bademci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.8.1984

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı itibarıyla Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Sinan Karakaya karakterini canlandırmaktadır. 20 Ağustos 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile evlenmiştir.

Filmografi

1994-Mıymıntılar Kralı
2006-Barda
2014-Arkadaşlar Arasında

Televizyon

2007-Elveda Rumeli
2010-Öyle Bir Geçer Zaman ki
2013-Fatih
2014-Zeytin Tepesi
2014-Ulan İstanbul
2015–Kiralık Aşk

Rol aldığı oyunlar

2009-Cimri
2010-Ateş Yüzlü
2011-Şark Dişçisi
2014-Big Shoot
2014-Tesir

Görev Aldığı Yapımlar

Salih Bademci Fotoğrafları

Salih Bademci İle İlgili Haberler