Salim Kechiouche

Salim Kechiouche

Salim Kechiouche
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.4.1979

Doğum Yeri: Lyon, Fransa

Cezayir asıllı Fransız aktör.

Cezayir'de doğdu, çocuk yaşlarında ailesiyle Fransa'ya taşındı. 15 yaşındayken Fransız yönetmen Gaël Morel tarafından keşfedildi. Yönetmenliğini Morel'in yaptığı 1996 yapımı “Toute Vitesse / Full Speed” filminde ilk rolünü oynadı. Kechiouche, 1999'da Premières Neiges, 2004'te Le Clan (Three Dancing Slaves) ve Après Lui'nin de dahil olduğu Morel'in eserlerinin çoğunda rol aldı. 2002 yılında oyunculuk okuluna girdi ve mezun oldu.

Filmografi

2018 Mektoub, My Love: Canto Due
2017 Mektoub, My Love: Canto Uno
2017 Celui qui brûle (Kısa Film)
2016 Corps étranger
2015 Voyoucratie
2015 Ta mère!
2015 Sur la pointe des pieds (Kısa Film)
2015 N.O.I.R.
2014 Le prix de la fiancée (Kısa Film)
2014 Être
2013 Destino (Kısa Film)
2013 Paris à tout prix
2013 Mavi En Sicak Renktir
2013 Culture d'apparences (Kısa Film)
2012 Rock 'n' Bled (Kısa Film)
2012 Le noir (te) vous va si bien
2012 Je ne suis pas mort
2012 Ce que le jour doit à la nuit
2011 Mariage Blues (Kısa Film)
2011 Haram (Kısa Film)
2011 Brûleurs (Kısa Film)
2009 Le fil
2009 C'est qui l'homme? (Kısa Film)
2008 Fatoush (Kısa Film)
2007 Nos retrouvailles
2007 Après lui
2006 L'année suivante
2006 Boys Briefs 4 (Video Kısa Film)
2005 Temps morts (Kısa Film)
2005 Gigolo (Kısa Film)
2005 Courts mais GAY: Tome 9
2004 Le clan
2004 Grande école
2000 Presque rien
1999 Les amants criminels
1996 À toute vitesse

Televizyon

2016 La promesse du feu (TV Filmi)
2015 Un parfum de sang (TV Filmi)
2014 La crèche des hommes (TV Filmi)
2014 Danbé, la tête haute (TV Filmi)
2013 Odysseus
2011 Fortunes
2010 Histoires de vies
2008 Fortunes (TV Filmi)
2006 Paris 2011: La grande inondation (Belgesel Filmi)
2004 Vie et mort de Pier Paolo Pasolini (TV Filmi)
2004 Le grand patron
1999 Premières neiges (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Salim Kechiouche Fotoğrafları

Salim Kechiouche Haberleri

Portreler