Sally Hawkins

Sally Hawkins

Sally Hawkins
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.04.1976

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu. 

Tam adı Sally Cecilia Hawkins'tir. Vera Drake (2004) filmindeki Susan, BBC dizisi Fingersmith (2005) Sue Trinder ve Persuasion (2007) filmindeki Anne rolleri önemli rolleridir. 2008 yapımı Happy-Go-Lucky filminde canlandırdığı Poppy karakteri ile En İyi Kadın Oyuncu - Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre almıştır.

Filmografi

2021 Kensuke's Kingdom (Seslendirme)
2021 A Boy Called Christmas
2019 Eternal Beauty
2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2017 Suyun Sesi
2017 Ayı Paddington 2
2016 Maudie
2015 Date #1: Heart (Kısa Film)
2014 Godzilla
2014 X+Y
2014 Not now Keith! (Kısa Film)
2014 Ayı Paddington
2013 All Is Bright
2013 The Phone Call (Kısa Film)
2013 Blue Jasmine
2013 The Double
2012 Great Expectations
2011 Love Birds
2011 Jane Eyre
2010 It's a Wonderful Afterlife
2010 Never Let Me Go
2010 Made in Dagenham
2010 Submarine
2009 An Education
2009 Desert Flower
2009 Happy Ever Afters
2008 Happy-Go-Lucky
2007 Cassandra'nın Rüyası
2007 WΔZ
2006 Duvak
2006 Hollow China (Kısa Film)
2004 Vera Drake
2004 Layer Cake
2002 All or Nothing
2002 Posy (Kısa Film)
1999 Star Wars: Episode I – The Phantom Menace
1996 Mirror, Mirror (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Snail and the Whale (Kısa Film - Seslendirme)
2016 The Hollow Crown
2015 Stick Man (Kısa Film – Seslendirme)
2014 How and Why
2012 Room on the Broom (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Little Crackers
2007 Persuasion (TV Filmi)
2007 The Everglades (Kısa Film)
2006 Shiny Shiny Bright New Hole in My Heart (TV Filmi)
2006 H G Wells: War with the World (TV Filmi)
2006 Man to Man with Dean Learner (Mini Dizi)
2005 Fingersmith (Mini Dizi)
2005 Twenty Thousand Streets Under the Sky (Mini Dizi)
2004 The Bunk Bed Boys (Kısa Film)
2003 Little Britain
2003 Promoted to Glory (TV Filmi)
2003 The Young Visiters (TV Filmi)
2003 Byron (TV Filmi)
2002 Tipping the Velvet (Mini Dizi)
2000 Doctors
1999 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Sally Hawkins Fotoğrafları

Sally Hawkins Haberleri