Samara Weaving

Samara Weaving

Samara Weaving
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.2.1992

Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Avustralya'nın Adelaide kentinde doğdu. Çocukluğu Singapur, Fiji ve Endonezya'da geçti. Daha sonra ailesiyle birlikte 2005 yılında Canberra'ya taşındı ve Canberra Kız Gramer Okulunda okudu. 2008 yılında Out of the Blue adlı dizide Kirsten Mulroney rolüyle oyunculuğa adım atmış ve Home and Away (1988), Mystery Road (2013) filmleri ve Squirrel Boys (2015) TV filmiyle tanınmıştır. Aktör Hugo Weaving'in yeğeni ve senarist, yapımcı ve yönetmen Simon Weaving'in kızıdır.

Filmografi

2020 Bill & Ted Face the Music
2019 Ready or Not 
2017 Lets Get Marriage Equality in Australia (Kısa Film) 
2017 The Babysitter 
2017 Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri 
2017 Charlie Puth: Attention (Kısa Video)
2017 Mayhem 
2016 Canavar Kamyonlar 
2016 Bad Girl 
2015 He Who Has It All (Kısa Film) 
2014 Growing Young (Kısa Film) 
2013 Mystery Road 
2009 Steps (Kısa Video)
2009 Sprung (Kısa Film) 

Televizyon

2019 SMILF
2018 Picnic at Hanging Rock (Mini Dizi)
2016 Ash vs Evil Dead
2015 Squirrel Boys
2013 Home and Away
2008 Out of the Blue

Yönetmen

2009 Steps (Kısa Video)

Senaryo

2009 Steps (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Samara Weaving Fotoğrafları

Portreler