Samet Çakırtaş

Samet Çakırtaş

Samet Çakırtaş
Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.8.1990

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk yönetmen.

Anadolu Üniversitesi Sinema TV Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Biray Dalkıran ile birlikte birçok klip ve reklam filmi çekimleri yaptıktan sonra, Bana Bir Soygun Yaz, Peri Masalı, Meleklerle Yaşamak isimli sinema filmlerin yardımcı yönetmenliğini üstlendi. Öğrencilik yıllarında çektiği kısa filmler ile birçok ödül kazanmıştır. Mezuniyetinden sonra Art İstanbul adlı şirkette reklam filmleri ve klip videoları çekmiştir. Daha sonra ise Düş Fabrikası Görüntü Hizmetlerinde birçok çalışmada yardımcı yönetmenlik yapmıştır.

Filmografi

2020 Ben Böyle Şansın
2018 Sessiz Ol
2017 Sinsiran: Yasak Aşk
2017 Saklambaç: Ölüm Oyunu
2012 2050 Yılında Yaşam (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Samet Çakırtaş Fotoğrafları

Samet Çakırtaş Haberleri

Portreler