Sami Aksu

Sami Aksu

Sami Aksu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.5.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunudur. İlk kez 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde canlandırdığı Tayyar karakteriyle kameralar önüne geçti. 2014 yılı yapımı Sebahat & Melahat filmiyle de ilk kez bir sinema filminde rol aldı. Asıl tanınırlığını ise Ali Kundilli serisinde Vedat ve Hababam Sınıfı Yeniden filminde canlandırdığı Duba Nuri karakterleriyle edinmiştir.

Filmografi

2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2019 Bize Müsaade
2018 Özgür Dünya
2018 Lady Winsley
2018 Kapan
2018 Babamın Ceketi
2015 Ali Kundilli 2
2015 Ali Kundilli
2014 Sebahat & Melahat

Televizyon

2019 Sefirin Kızı
2017 Neredesin Birader?
2016 Altınsoylar
2015 Şehrin Melekleri
2014 Otel Divane
2014 Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2013 Benim Hala Umudum Var
2012 Aşk Kaç Beden Giyer?

Görev Aldığı Yapımlar

Sami Aksu Fotoğrafları

Sami Aksu Haberleri