Sami Bouajila

Sami Bouajila

Sami Bouajila
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.5.1966

Doğum Yeri: La Tronche, Fransa

Fransız oyuncu.

Kuşatma (1998), Drôle de Félix (2000) ve Indigènes (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Paradise Beach
2018 Sauver ou périr
2018 Koruyucu
2017 Les bienheureux
2016 La mécanique de l'ombre
2016 Pattaya
2015 Good Luck Algeria
2015 Orage
2015 Soygun
2014 Du goudron et des plumes
2014 Divin enfant
2011 Carré blanc
2011 Ömer Beni Öldürdü
2010 De vrais mensonges
2010 Hors la loi
2009 Le siffleur
2009 La sainte Victoire
2009 Le premier cercle
2009 Londra Nehri
2007 Le dernier gang
2007 24 mesures
2007 Les témoins
2006 Taş Meclisi
2006 Indigènes
2005 Zaïna, cavalière de l'Atlas
2005 Avant l'oubli
2003 En jouant 'Dans la compagnie des hommes'
2003 Pas si grave
2003 La légende de Parva (Seslendirme)
2002 Vivre me tue
2002 Embrassez qui vous voudrez
2002 Nid de guêpes
2001 Change moi ma vie
2001 La répétition
2001 Nouvelle de la tour L (Kısa Film)
2000 Douce France (Kısa Film)
2000 La faute à Voltaire
2000 Faites comme si je n'étais pas là
2000 Drôle de Félix
1999 La peur du vide (Kısa Film)
1999 Inséparables
1999 Nos vies heureuses
1998 Kuşatma
1997 Artemisia
1997 Le déménagement
1996 Anna Oz
1995 Bye-Bye
1994 Samt el qusur
1993 The Hour of the Pig
1993 Les histoires d'amour finissent mal... en général
1991 La thune

Televizyon

2018 Souviens-toi (Mini Dizi)
2016 Ne m'abandonne pas (TV Filmi)
2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV Filmi)
2011 Signature
2001 Combats de femme
1998 Nés quelques part (TV Filmi)
1993 Navarro

Görev Aldığı Yapımlar

Sami Bouajila Fotoğrafları

Sami Bouajila Haberleri

Portreler


Vizyondakiler