Samia Muriel Chancrin

Samia Muriel Chancrin

Samia Muriel Chancrin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.1.1983

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman aktris ve yönetmen.

Paramparça (2017), Wir waren Könige (2014) ve Lose Your Head (2013) filmlerinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Retropia (Kısa Film)
2017 Smile
2017 Spiel
2017 Vorwärts immer!
2017 Fremde Tochter
2017 Der Traum von der neuen Welt
2017 Paramparça
2015 Alexandra (Kısa Film)
2015 Abolition
2014 Wir waren Könige
2013 Trip (Kısa Film)
2013 Lose Your Head
2012 Interferenz (Kısa Film)
2008 Frei sein (Kısa Film)
2007 Autistic Disco 

Televizyon

2017 SOKO Leipzig
2016 Kommissarin Heller – Nachtgang (TV Filmi)
2016 Das weiße Kaninchen (TV Filmi)
2015 Spreewaldkrimi
2013 Der Kriminalist

Görev Aldığı Yapımlar

  • Paramparça, In the Fade (Aus dem Nichts), 2017, Oyuncu

Samia Muriel Chancrin Fotoğrafları

Portreler