Sammi Barber

Sammi Barber

Sammi Barber
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktris.

Asıl adı Samantha Barber'dır. İlk kez 2014 yapımı Market Trip kısa filmiyle kamera karşısına geçti. Daha çok 2016 yapımı The Haunted House on Kirby Road filmi ve Özel Kargo TV dizisi ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 Honeymoon in Paradise
2017 Groupies
2017 Scarecrows
2016 Karla
2016 The Haunted House on Kirby Road
2016 Özel Kargo
2014 Dead Rivalry
2014 Market Trip (Kısa Film)

Televizyon

2018 Blind at 17 (TV Filmi)
2017 American Beauty Star (Sadece Yapımcı)
2017 Deadly Lessons (TV Filmi)
2014 Handsome Devils

Görev Aldığı Yapımlar

Sammi Barber Fotoğrafları