Samuel Finzi

Samuel Finzi

Samuel Finzi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.1.1966

Doğum Yeri: Filibe, Bulgaristan

Bulgar asıllı Alman aktör.

Tam adı Samuel Itzhak Finzi'dir. 1992 yılında Bulgaristan Sofya'da Ulusal Tiyatro ve Film Akademisi'nden, 1994 yılında ise New York Lee Strasberg Theater Institute'den mezun oldu. İlk kez 1989 yılında Parcheta Iyubov filmiyle sinemaya adım attı. 1995 yılında ise Doppelter Einsatz dizisiyle televizyonda yer aldı. Daha çok 2011 yapımı Kızım ve Ben ve 2013 yapımı Kızım ve Ben 2 filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Klassentreffen
2018 Meine teuflisch gute Freundin
2018 HERRliche Zeiten
2018 Hot Dog
2017 Der Hauptmann
2017 König Opa (Kısa Film)
2017 Conni und Co 2 - Das Geheimnis des T-Rex
2016 Marie Curie
2016 Unsere Zeit ist jetzt
2016 SMS für Dich
2016 Monkey King
2016 Fritz Lang
2015 Fiddlesticks
2015 Macho Man
2015 Outside the Box
2015 Halbe Brüder
2015 Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2015 Fünf Freunde 4
2014 Honig im Kopf
2014 Willkommen im Klub
2014 Worst Case Scenario
2014 Ponts de Sarajevo
2014 Quatsch und die Nasenbärbande
2013 Aschenbrödel und der gestiefelte Kater
2013 Oktober November
2013 Die Er­fin­dung der Liebe
2013 Kızım ve Ben 2
2012 Ludwig II
2012 Cvetat na hameleona
2012 Kısa Film for Vernesa B. (Kısa Film)
2012 Die Libelle und das Nashorn
2011 Blissestraße
2011 Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe
2011 Kızım ve Ben
2010 Holy Light (Seslendirme)
2010 Headshots
2009 Aller Tage Abend
2009 Die Liebe und Viktor
2009 Pink
2009 Das Vaterspiel
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
2008 Die Besucherin
2007 Wir sagen Du! Schatz.
2007 Geburtstag (Kısa Film)
2006 Pazachyt na myrtvite
2005 Ein ganz gewöhnlicher Jude
2005 Weltverbesserungsmaßnahmen
2003 Das Wunder von Bern
2003 Hamlet_X
2002 Rapsodiya v byalo
2002 Gebürtig
2001 Opashkata na dyavola
2001 Auf Herz und Nieren
2001 Santa - Ein Weihnachtsmärchen (Kısa Film)
2001 Posseteni ot gospoda
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
2000 Tolle Lage
1994 Zabraneniat plod
1990 Nemirnata ptitza lyubov
1990 Lagerat
1989 Razvodi, razvodi...
1989 Az grafinyata
1989 Parcheta lyubov

Televizyon

2017 Allmen und der rosa Diamant (TV Filmi)
2017 Allmen und die Libellen (Mini Dizi)
2016 Der Tel-Aviv-Krimi
2016 Seitensprung mit Freunden (TV Filmi)
2016 Unter Verdacht
2015 Blochin: Die Lebenden und die Toten
2015 Schuld (Mini Dizi)
2015 Paare (Mini Dizi)
2014 Das Zeugenhaus (TV Filmi)
2013 Fourth Estate
2013 Ein starkes Team
2013 George (TV Filmi)
2013 Die Kulturakte (Belgesel Dizi)
2013 Unsere Mütter, unsere Väter (Mini Dizi)
2010 Die Akte Golgatha (TV Filmi)
2010 Mondwärts (Kısa TV Filmi)
2010 Aghet - Ein Völkermord (Belgesel Film)
2009 Flemming
2009 Sieben Tage (TV Filmi)
2009 SOKO Köln
2009 Ein Sommer mit Paul (TV Filmi)
2008 KDD - Kriminaldauerdienst
2006 Balko
2006 Kunstfehler (TV Filmi)
2005 Tatort
2004 Delphinsommer (TV Filmi)
2003 Für alle Fälle Stefanie
2002 Schimanski
2002 Halmat na borovinkite (TV Filmi)
2002 Einsatz in Hamburg
2002 Zwei Engel auf Streife
2002 Am Ende der Hochzeitsnacht (TV Filmi)
2001 Studers erster Fall (TV Filmi)
2000 Bella Block
2000 Deutschlandspiel (TV Filmi)
1999 Adelheid und ihre Mörder
1998 Die Unschuld der Krähen (TV Filmi)
1998 Und alles wegen Mama (TV Filmi)
1998 Großstadtrevier
1997 Die Gang
1995 Doppelter Einsatz

Video Oyunu

2013 Wagnerwahn (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Samuel Finzi Fotoğrafları