Sandra Corveloni

Sandra Corveloni

Sandra Corveloni
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.5.1965

Doğum Yeri: Sao Paolo, Brezilya

Brezilyalı oyuncu.

Doğum yeri olan São Paulo'da büyüdü. Pontifícia Universidade Católica de São Paulo'da gösteri sanatları eğitimi aldı.

2008 yılında Linha de Passe isimli filmdeki rolü ile 2008 Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazandı. Ancak Corveloni, yeni doğan bebeğinin hayatını kaybetmesi üzerine festivale katılamadığından ödülü, kendisi adına filmin yönetmenlerinden Daniela Thomas aldı. Bu film, sanatçının ilk uzun metrajlı filmiydi.

Filmografi

2016 Vazante
2016 Gloria and Grace
2015 Tudo Que Aprendemos Juntos
2014 Sangue Azul
2013 Somos tão Jovens
2011 O Filme dos Espíritos
2008 Linha de Passe
1999 Girassóis Ruminantes (Kısa Film)
1996 Flores Ímpares (Kısa Film)
1994 Amor! (Kısa Film)

Televizyon

2015 Oração do Amor Selvagem
2014 Boogie Oogie
2013 Amor à Vida
2012 O Brado Retumbante
2012 Amor Eterno Amor
2010 Malhação
2009 Força-Tarefa
2009 Unidos do Livramento
2008 O Telescópio

Ödülleri

2008 Cannes Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, Linha de Passe

Görev Aldığı Yapımlar

Sandra Corveloni Fotoğrafları

Sandra Corveloni Haberleri

Portreler