Santi Prego

Santi Prego

Santi Prego
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1962

Doğum Yeri: Vigo, İspanya

İspanyol oyuncu.

Tam adı Santiago Prego Cabeza'dır. The Way (2010), O río ten mans (2000) and Mientras dure la guerra (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Maria Solinha
2019 Mientras dure la guerra
2018 La sombra de la ley
2018 Beautiful Boy (Kısa Film)
2014 A esmorga
2014 Os fenómenos
2012 Vilamor
2010 Lanetli Miras
2010 La herencia Valdemar II: La sombra prohibida
2010 The Way
2009 Los muertos van deprisa
2008 Los girasoles ciegos
2007 Nada (Kısa Film)
2007 Gutbai, Charly
2007 Estación Decembro (Kısa Film)
2006 Redondeo (Kısa Film)
2006 De bares
2004 La vida que te espera
2003 Ojos que no ven
2003 Ilegal
2003 El lápiz del carpintero
2002 El alquimista impaciente
2001 Lena
2000 Sé quién eres
2000 O río ten mans (Kısa Film)
1998 Décimo aniversario (Kısa Film)
1994 El baile de las ánimas
1994 A metade da vida
1991 Martes de carnaval

Televizyon

2020 Néboa
2018 Kokain Sahili
2017 El incidente
2016 Urxencia Cero
2016 Serramoura
2015 Luci
2014 Casa Manola
2013 Libro de familia
2011 Piratas
2010 Cuéntame
2010 Volver a casa (TV Filmi)
2010 Adolfo Suárez (Mini Dizi)
2009 Padre Casares
2009 O Nordés
2009 Matalobos
2009 Gondar
2009 O club da calceta (TV Filmi)
2008 Los hombres de Paco
2007 Valderrei
2007 Terra de Miranda
2006 Pepe O'Inglés
2006 A vida por diante
2006 Chapapote... o nov (TV Filmi)
2005 El comisario
2004 Pepe Carvalho
2004 Máxima audiencia
2004 Cota roja (TV Filmi)
2003 Secuestrados en Georgia (TV Filmi)
2002 Hospital Central
2002 Compañeros
2002 Entre bateas (TV Filmi)
2002 Autopsia (TV Filmi)
2001 Jalisco (TV Filmi)
2000 Rías Baixas
2000 Mareas vivas
1999 Apaga a luz
1997 Pratos combinados
1996 A familia Pita
1992 Un soño de verán (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Santi Prego Fotoğrafları