Santiago Cabrera

Santiago Cabrera

Santiago Cabrera
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.05.1978

Doğum Yeri: Caracas, Venezuela

Venezuela'lı oyuncu.

Venezuela'nın başkenti Caracas'ta dünyaya gelen oyuncu aslen Şili'lidir. Ancak çocukluğu ve gençliği İngiltere, Romanya, Kanada ve İspanya'da geçmiştir. Londra Drama Centre'da Sean Connery ve Anthony Hopkins gibi usta oyunculardan oyunculuk eğitimi aldı.

Andy Garcia ve Peter O'Toole ile birlikte rol aldığı Cristiada (2011), Steven Soderbergh'in yönettiği Che. Part 1 (2008) filmleri ve BBC şovu The Musketeers (2014) ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ema
2017 Yedinci Hayat
2017 Transformers 5: Son Şövalye
2012 For Greater Glory: The True Story of Cristiada
2010 La Vida de los Peces
2010 Meant to Be
2008 Che 1 - Arjantin
2007 Goal II: Living the Dream
2006 Love and Other Disasters
2004 Haven

Televizyon

2020 Star Trek: Picard
2019 Big Little Lies
2018 Salvation
2016 The Mindy Project
2016 The Musketeers
2013 Anna Karenina (Mini Dizi)
2012 Dexter
2012 Alcatraz
2012 Hemingway & Gellhorn (TV Filmi)
2012 Falcón (Mini Dizi)
2011 Merlin
2011 Covert Affairs
2009 Heroes
2005 ShakespeaRe-Told (Mini Dizi)
2005 Empire (Mini Dizi)
2004 As If
2003 Judge John Deed
2003 Spooks

Video Oyunu

2004 ToCA Race Driver 2 (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Santiago Cabrera Fotoğrafları