Santiago Mitre

Santiago Mitre

Santiago Mitre
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.12.1980

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli aktör, yapımcı, yönetmen ve senarist. 

Yönetmenlik ve senaristliğini üstlendiği Paulina (2015), El estudiante (2011) ve Aslan İni (2008) filmleriyle tanınmaktadır.

2016 yılında Cannes Film Festivali Uluslararası Eleştirmenler Haftası bölümünün jüri üyeliğine seçilmiştir.

Filmografi

Senarist Olarak

2017 La Cordillera
2015 Paulina
2012 Havana'da 7 Gün
2012 Elefante blanco
2011 La vida nueva
2011 El estudiante
2010 Contra las cuerdas (TV Dizisi)
2010 Nómade (Kısa Film)
2010 Akbaba (screenplay)
2010 25 miradas, 200 minutos (TV Dizisi)
2008 Aslan İni
2005 El amor - primera parte
2002 El escondite (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2017 La Cordillera
2015 Paulina
2013 Los posibles
2011 El estudiante
2005 El amor - primera parte
2002 El escondite (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2015 Paulina
2011 El estudiante

Oyuncu Olarak

2010 Akbaba
2008 Historias extraordinarias
2002 Sábado a la noche, domingo a la mañana

Görev Aldığı Yapımlar

  • Zirve, La Cordillera, 2017, Yönetmen, Senarist
  • Beyaz Fil, White Elephant, 2012, Senarist

Santiago Mitre Fotoğrafları

Santiago Mitre İle İlgili Haberler

Portreler