Sarah Adler

Sarah Adler

Sarah Adler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.6.1978

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu.

2013 yapımı Ana Arabia isimli filmde canlandırdığı gazeteci rolüyle sivrildi.

Filmografi

2017 The Cakemaker
2017 Foxtrot
2014 Self Made
2014 Dawn
2014 Tsili
2013 Ana Arabia
2012 Aya (Kısa Film)
2011 Bachelor Days Are Over
2011 Restoration
2010 Andante
2009 Ultimatum
2007 Jellyfish
2006 Marie Antoinette
2006 The Case of the Week (TV Dizisi)
2005 How I Feel (Kısa Film)
2005 Nina's House
2004 Stones
2004 Our Music
2004 Year Zero
2003 French Variety
2001 Upheaval (Kısa Film)
1999 Afraid of Everything
1999 Dresden

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Adler Fotoğrafları

Sarah Adler İle İlgili Haberler

Portreler