Sarah Dumont

Sarah Dumont

Sarah Dumont
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.4.1986

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris ve model.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015), Kalbim Sende (2013) ve Agents of S.H.I.E.L.D. (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Liseden ayrıldıktan sonra bir model olarak kariyerine başladı. 2009 yılında Melrose Place dizisinde yer aldı.

2013 yılında Joseph Gordon-Levitt'le başrolü paylaştıkları romantik komedi filmi Kalbim Sende'de Sequins karakterini canlandırdı. 

2015 yılında, Dumont, Tye Sheridan, Logan Miller, Joey Morgan ve David Koechner ile birlikte korku-komedi filmi Scouts Guide to the Zombie Apocalypse filminde başrol oynadı.

Filmografi

2017 6 Below
2017 Serpent
2016 Rise (Kısa Film)
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2014 Acid Girls
2014 Bad Ass 2: Bad Asses (Video Filmi)
2014 Tbilisi, I Love You
2014 Playing It Cool
2013 Kalbim Sende

Televizyon

2018 The Oath
2017 Workaholics
2016 Superstore
2015 The Royals
2014 Dads
2014 The Rebels
2014 Mixology
2014 Oh, You Pretty Things!
2014 Friends with Better Lives
2014 The League
2013 Agents of S.H.I.E.L.D.
2012 CSI: Crime Scene Investigation
2009 Melrose Place

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Dumont Fotoğrafları

Sarah Dumont Haberleri

Portreler