Sarah Le Picard

Sarah Le Picard

Sarah Le Picard
Oyuncu

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu.

Tout est pardonné (2007), Nos batailles (2018) ve Je pense à vous (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 La lutte des classes
2018 Nos batailles
2018 Le septième continent (Kısa Film)
2016 Papa ou maman 2 
2016 L'avenir
2015 Les anarchistes 
2013 Monsieur lapin (Kısa Film)
2012 Alyah
2009 Yaşamaya Değer
2009 Valérie n'est plus ici (Kısa Film)
2007 Le baiser (Kısa Film)
2007 Tout est pardonné
2006 Je pense à vous
2005 Gentille

Televizyon

2016 Quadras
2014 Boulevard du Palais
2012 Je suis une ville endormie (TV Filmi)
2012 Bankable (TV Filmi)
2012 Nicolas Le Floch
2012 Chien de guerre (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Le Picard Fotoğrafları

Portreler