Sarah Snook

Sarah Snook

Sarah Snook
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.7.1987

Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya

Avustralyalı televizyon, film ve tiyatro oyuncusu.

Sarah, Belair'deki St John's Grammar Okulu'nda, Mircham'daki Scotch Koleji'nde ve en son olarak Sydney'deki NIDA'da eğitim aldı.

NIDA'dayken Machbeth ve Gallipoli (Gelibolu) oyunlarında oynadı. Mezun olmadan önce Güney Avustralya Eyalet Tiyatrosu'nda King Lear oyununda oynadı. O zamandan beri Not Suitable for Children (2012), These Final Hours (2013), Predestination (2014) ve Jessabelle'de (2014) rol aldı.

Filmografi

2018 Winchester
2017 The Glass Castle
2015 The Dressmaker
2015 Oddball
2015 Holding the Man
2015 Steve Jobs
2014 Predestination
2014 Jessabelle
2013 These Final Hours
2012 Not Suitable for Children
2011 The Best Man (Kısa Film)
2011 Sleeping Beauty
2010 Crystal Jam (Kısa Film)

Televizyon

2016 Black Mirror
2015 The Secret River
2015 The Beautiful Lie
2014 The Moodys
2013 Redfern Now
2011 Packed to the Rafters
2011 Blood Brothers
2011 My Place
2011 Spirited
2010 Sisters of War (TV Film)
2009 All Saints

Ödülleri

2015 AFCA Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, These Final Hours
2014 AACTA Ödülleri - En İyi Başrol Kadın Oyuncu, Predestination
2013 FCCA Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Not Suitable for Children
2012 AACTA Ödülleri - Bir Drama Dizisinde En İyi Başrol Kadın Oyuncu, Sisters of War

Görev Aldığı Yapımlar

Sarah Snook Fotoğrafları

Sarah Snook Haberleri

Portreler