Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.12.1981

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu ve yönetmen. Tam adı Ali Sarp Levendoğlu'dur.

Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

Filmografi

2016 Nereden Nereye
2016 Deliormanlı
2006 Emret Komutanım: Şah Mat
2004 Mucizeler Komedisi (Video)
2002 O Şimdi Asker

Televizyon

2016 Ölene Kadar
2015 Ne Münasebet
2014 Küçük Ağa
2013 Emret Komutanım: Yeniden (Yönetmen)
2013 Galip Derviş
2013 Böyle Bitmesin
2012 Atlılar (Seslendirme)
2011 Mor Menekşeler
2010 Kirli Beyaz
2010 Kalp Ağrısı
2009 Uygun Adım Aşk (Yönetmen)
2009 Altın Kızlar
2008 Gece Gündüz (Yönetmen)
2008 Emret Komutanım (Yönetmen)
2007 Zeliha'nın Gözleri
2007 Yasak Elma
2005 Emret Komutanım
2004 Çınaraltı
2003 Lise Defteri

Görev Aldığı Yapımlar

Sarp Levendoğlu Fotoğrafları

Sarp Levendoğlu İle İlgili Haberler