Saskia Rosendahl

Saskia Rosendahl

Saskia Rosendahl
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1993

Doğum Yeri: Halle, Saksonya-Anhalt, Almanya

Alman aktris.

Savaşın Gölgesinde (2012), Der Geschmack von Apfelkernen (2013) ve Die Lebenden und die Toten (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
2019 RELATIVITY
2018 Prelude
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2017 Lacrimosa (Kısa Film)
2016 Nirgendwo
2016 Die Pantherin (Kısa Film)
2016 Vahşi
2014 Wir sind jung. Wir sind stark.
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2013 Zum Geburtstag
2012 Für Elise
2012 Savaşın Gölgesinde

Televizyon

2017 Das Verschwinden (Mini Dizi)
2017 Die Lebenden und die Toten (Mini Dizi)
2016 Aufbruch (TV Filmi)
2016 Kästner und der kleine Dienstag (TV Filmi)
2015 Weissensee
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV Filmi)
2014 SOKO Leipzig
2013 The Missionary (TV Filmi)
2013 Der Teufel mit den drei goldenen Haaren (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Saskia Rosendahl Fotoğrafları

Saskia Rosendahl Haberleri

Portreler