Saygın Soysal

Saygın Soysal

Saygın Soysal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.05.1982

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümü mezunudur. Hatırla Sevgili (2006), 46 Yok Olan (2016) ve Al Yazmalım (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hakikat Şeyh Bedreddin
2020 Sen Ben Lenin
2017 Güz Geçer (Kısa Video)
2017 Taş
2017 Kaygı
2016 Koca Dünya
2012 Jin
2011 Yurt
2009 Kosmos
2007 Tiksinti

Televizyon

2021 Maraşlı
2020 Hakan: Muhafız
2019 Nöbet
2018 Çukur
2018 Payitaht Abdülhamid
2016 46 Yok Olan
2014 Kara Para Aşk
2013 Tatar Ramazan
2013 Muhteşem Yüzyıl
2011 Al Yazmalım
2010 Türkan
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Asi
2006 Hatırla Sevgili
2005 Kırık Kanatlar
2005 Güz Yangını

Görev Aldığı Yapımlar

Saygın Soysal Fotoğrafları

Saygın Soysal Haberleri