Scott Beck

Scott Beck

Scott Beck
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.10.1984

Doğum Yeri: Kolorado, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Sessiz Bir Yer (2018), Haunt (2019) ve 50 States of Fright (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Haunt
2015 Nightlight
2010 Impulse (Kısa Film)
2006 The Bride Wore Blood
2004 Shades (Kısa Film)
2004 Amber (Kısa Film)
2004 University Heights
2003 Lost/Found
2002 Remembering November (Kısa Film)
2002 Yearbook (Kısa Film)

Televizyon

2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2012 Spread (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Sessiz Bir Yer
2010 Impulse (Kısa Film)
2006 The Bride Wore Blood
2004 Her Summer
2004 Shades (Kısa Film)
2004 Amber (Kısa Film)
2004 University Heights
2004 University Heights: A Look Behind the Scenes (Kısa Belgesel Video)
2004 For Always
2003 Lost/Found
2002 Remembering November (Kısa Film)
2002 Yearbook (Kısa Film)

Televizyon

2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2012 Spread (TV Filmi)

Senaryo

2021 Soverign
2020 Sessiz Bir Yer 2
2019 Haunt
2018 Sessiz Bir Yer
2015 Nightlight
2010 Impulse (Kısa Film)
2006 The Bride Wore Blood
2004 Shades (Kısa Film)
2004 Amber (Kısa Film)
2004 University Heights
2003 Lost/Found
2002 Remembering November (Kısa Film)
2002 Yearbook (Kısa Film)

Televizyon

2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2012 Spread (TV Filmi)

Oyuncu

2004 University Heights
2002 Yearbook (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Beck Fotoğrafları

Scott Beck Haberleri