Scott Derrickson

Scott Derrickson

Scott Derrickson
Senarist, Uyarlama, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.7.1966

Doğum Yeri: Denver, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Doktor Strange (2016), Lanet (2012) ve Dünyanın Durduğu Gün (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Doctor Strange in the Multiverse of Madness
2021 Two Eyes Staring
2021 When Gravity Fails
2021 Bermuda Triangle
2021 Bermuda
2016 Doktor Strange
2014 Bizi Kötüden Koru
2012 Lanet
2008 Dünyanın Durduğu Gün
2005 Şeytan Çarpması
2000 Hellraiser: Inferno (Video)
1995 Love in the Ruins (Kısa Film)

Televizyon

2020 Snowpiercer

Yapımcı

2021 Doctor Strange in the Multiverse of Madness
2021 Bermuda
2019 Unglued (Kısa Video)
2015 Lanet 2
2014 Kristy
2014 Incompresa
2013 Şeytan Düğümü
2012 Lanet
2006 The Visitation
1995 Love in the Ruins (Kısa Film)

Televizyon

2020 Snowpiercer
2020 Into the Dark

Senaryo

2021 Two Eyes Staring
2021 When Gravity Fails
2021 Bermuda
2016 Doktor Strange
2015 Lanet 2
2014 Bizi Kötüden Koru
2013 Şeytan Düğümü
2012 Lanet
2005 Şeytan Çarpması
2004 Bolluk Ülkesi
2000 Hellraiser: Inferno (Video)
2000 Gerçek Efsaneler 2
1995 Love in the Ruins (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Derrickson Fotoğrafları

Scott Derrickson Haberleri