Scott Glenn

Scott Glenn

Scott Glenn
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.1.1941

Doğum Yeri: Pennsylvania, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Theodore Scott Glenn'dir. Kızıl Ekim (1990), Alev Kapanı (1991), Kuzuların Sessizliği (1991) ve Sucker Punch (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Greenland
2015 Into the Grizzly Maze
2015 Mara (Kısa Film)
2014 The Barber
2012 Gazeteci Çocuk
2012 Bourne'un Mirası
2011 Sucker Punch
2011 Magic Valley
2010 Şampiyon
2008 Surfer, Dude
2008 Sevgi Fırtınası
2008 W.
2008 Camille
2007 Son Ültimatom
2007 Freedom Writers
2006 Journey to the End of the Night
2005 Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (Kısa Belgesel - Seslendirme)
2004 Puerto Vallarta Squeeze
2001 İlk Gün
2001 Çok Özel Haber
2001 Acemi Askerler
2000 Dikey Limit
1999 The Last Marshal
1999 Masumiyetin İntiharı
1998 Ateş Fırtınası
1997 Mutlak Güç
1997 Lesser Prophets
1997 Larga distancia
1996 Edie & Pen
1996 Carla'nın Şarkısı
1996 Ateş Altında Cesaret
1995 The Flight of the Dove
1995 Tall Tale
1995 Reckless
1995 Night of the Running Man
1993 Yargısız İnfaz
1993 Slaughter of the Innocents
1993 Shadowhunter
1992 Oyuncular
1991 My Heroes Have Always Been Cowboys
1991 Kuzuların Sessizliği
1991 Alev Kapanı
1990 Kızıl Ekim
1989 Miss Firecracker
1988 Saygon
1987 The Verne Miller Story
1987 Man on Fire
1985 Yaban Kazları 2
1985 Silverado
1984 The River
1983 Kan Çanağı
1983 Boşluktaki Kahramanlar
1982 Personal Best
1982 Büyük Düello
1981 Cattle Annie and Little Britches
1980 Şehir Kovboyu
1979 She Came to the Valley
1979 More American Graffiti
1979 Kıyamet
1976 Hiddet
1975 Nashville
1973 Büyü ve Seks
1972 In Pursuit of Treasure
1971 Angels Hard as They Come
1970 Yarım Kalan Mutluluk

Televizyon

2018 Castle Rock
2017 The Leftovers
2017 Koruyucular (Mini Dizi)
2016 Daredevil
2008 Monk
2005 Gone But Not Forgotten (TV Filmi)
2005 Faith of My Fathers (TV Filmi)
2005 Code Breakers (TV Filmi)
2004 Homeland Security (TV Filmi)
2003 American Experience (Belgesel - Anlatıcı)
2003 A Painted House (TV Filmi)
2001 The Seventh Stream (TV Filmi)
1998 Biography (Belgesel - Anlatıcı)
1998 Naked City: Justice with a Bullet (TV Filmi)
1998 Naked City: A Killer Christmas (TV Filmi)
1994 Past Tense (TV Filmi)
1991 Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV Filmi)
1989 The Outside Woman (TV Filmi)
1988 Intrigue (TV Filmi)
1986 As Summers Die (TV Filmi)
1984 Countdown to Looking Glass (TV Filmi)
1975 Khan!
1975 Baretta
1973 Emergency!
1973 Ironside
1972 The Sixth Sense
1972 San Francisco Sokakları
1972 Gargoyles (TV Filmi)
1971 The Young Lawyers
1969 The Edge of Night
1967 N.Y.P.D.
1966 Hawk
1965 The Patty Duke Show

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Glenn Fotoğrafları

Scott Glenn Haberleri