Scott Haze

Scott Haze

Scott Haze
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.12.1982

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li aktör ve film yapımcısı.


Filmografi

Senarist Olarak

2012 The Taste of Copper (Kısa Film)
2011 The Vanya Show (TV Dizisi)
2007 Prey 4 Me

Yapımcı Olarak

2018 Follow Me (Kısa Film)
2015 Mully (Belgesel)
2014 Faded (Kısa Film)
2011 The Vanya Show (TV Dizisi)

Yönetmen Olarak

2015 Mully (Belgesel)
2011 The Vanya Show (TV Dizisi)

Oyuncu Olarak

2018 Venom
2018 Future World
2018 Kill the Czar
2018 The Long Home
2018 Zeroville
2017 The Girl with the Curls
2017 Korkusuzlar
2017 Thank You for Your Service
2017 The Vault
2017 Tenn
2017 Actors Anonymous
2017 The Institute
2016 Bitmeyen Kavga
2016 Between Us
2016 Midnight Special
2014 The Sound and the Fury
2013 Tanrının Oğlu
2013 Bukowski
2013 As I Lay Dying
2013 Paradise (Kısa Film)
2013 Deserted (Kısa Film)
2013 Tunnel Vision
2012 The Taste of Copper (Kısa Film)
2011 Post
2008 Marlowe
2007 Prey 4 Me
2007 Rus Ruleti
2006 Division III (Kısa Film)
2006 Danny Roane: First Time Director
2005 AdCorp, Inc. (Kısa Film)

Televizyon

2014 Making a Scene with James Franco (Mini Dizi)
2012 The Vanya Show
2011 Kanıt Peşinde

Video Oyunu

2004 ObsCure (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Haze Fotoğrafları

Scott Haze İle İlgili Haberler