Scott Haze

Scott Haze

Scott Haze
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.12.1982

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Vanya Show (2012), Gece Yarısı (2016) ve Korkusuzlar (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Jurassic World: Dominion
2020 What Josiah Saw
2020 Sound of Freedom
2020 Açgözlü
2020 Minari
2018 Venom: Zehirli Öfke
2018 The Knocks feat. Foster the People: Ride or Die (Kısa Video)
2018 Geleceğin Dünyası
2018 Kill the Czar
2018 The Long Home
2018 Zeroville
2017 The Girl with the Curls
2017 Korkusuzlar
2017 Thank You for Your Service
2017 The Vault
2017 Tenn
2017 Actors Anonymous
2017 The Institute
2016 Bitmeyen Kavga
2016 Between Us
2016 Midnight Special
2014 The Sound and the Fury
2013 Tanrının Oğlu
2013 Bukowski
2013 As I Lay Dying
2013 Paradise (Kısa Film)
2013 Deserted (Kısa Film)
2013 Tunnel Vision
2012 The Taste of Copper (Kısa Film)
2011 Post
2008 Marlowe
2007 Prey 4 Me
2007 Rus Ruleti
2006 Division III (Kısa Film)
2006 Danny Roane: First Time Director
2005 AdCorp, Inc. (Kısa Film)
2004 ObsCure (Video Oyunu - Seslendirme)

Televizyon

2018 Medal of Honor (Belgesel Dizi)
2014 Making a Scene with James Franco (Mini Dizi)
2012 The Vanya Show
2011 Kanıt Peşinde

Yönetmen

2015 Mully (Belgesel)

Televizyon

2011 The Vanya Show

Yapımcı

2018 Follow Me (Kısa Film)
2015 Mully (Belgesel)
2014 Faded (Kısa Film)

Televizyon

2011 The Vanya Show

Senaryo

2012 The Taste of Copper (Kısa Film)
2007 Prey 4 Me

Televizyon

2011 The Vanya Show

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Haze Fotoğrafları

Scott Haze Haberleri