Scott Moore

Scott Moore

Scott Moore
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kendisi gibi yönetmen ve senarist olan Jon Lucas ile birlikte çektikleri Çılgın Doğum Günü (2013), Eyvah Annem Dağıttı 2 (2017) ve Felekten Bir Gece (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü

Televizyon

2014 Mixology

Yapımcı

2016 Thank You for Shopping Star-Mart (Kısa Film)
2013 Çılgın Doğum Günü
1998 Savior
1995 I Shot a Man in Vegas

Televizyon

2014 Mixology

Senaryo

2019 Jexi
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Office Christmas Party
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2013 Çılgın Doğum Günü
2013 Felekten Bir Gece III
2011 Felekten Bir Gece Daha
2011 Çifte Soygun
2011 The Change-Up
2009 Hayalet Sevgilim
2009 Felekten Bir Gece Daha
2008 Zoraki Tatil
2007 Full of It
2005 Rebound

Televizyon

2014 Mixology

Görev Aldığı Yapımlar

Scott Moore Fotoğrafları

Scott Moore Haberleri

Portreler