Seána Kerslake

Seána Kerslake

Seána Kerslake
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.10.1990

Doğum Yeri: Tallaght, İrlanda

İrlandalı oyuncu.

Can't Cope, Won't Cope (2016), A Date for Mad Mary (2016) ve Dollhouse (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Hole in the Ground
2018 We Ourselves
2018 Dublin Oldschool
2016 A Long Shot (Kısa Film)
2016 A Date for Mad Mary
2014 The Legend of Longwood
2014 Darkroom (Kısa Film)
2014 Thin Air (Kısa Film)
2013 The Hard Way (Kısa Film)
2013 Life's a Breeze
2012 Dollhouse

Televizyon

2018 Can't Cope, Won't Cope

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kuyu, The Hole in the Ground, 2019, Oyuncu

Seána Kerslake Fotoğrafları

Seána Kerslake Haberleri