Sean Brown

Görüntü Yönetmeni, Kurgu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

2008 yılı yapımı The Prefect isimli kısa filmin senarist ve yönetmenliğini yaparak sektöre adım atmıştır. Blood Myth yönetmen, senarist ve yapımcı olarak görev yaptığı ilk uzun metraj yapımdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Blood Myth
2014 Athena (Kısa Film)
2008 The Prefect (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Blood Myth
2014 Athena (Kısa Film)

Senaryo

2019 Blood Myth
2017 Impression (Kısa Film)
2014 Athena (Kısa Film)
2008 The Prefect (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kanlı Efsane, Blood Myth, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Kurgu

Sean Brown Haberleri