Sean Faris

Sean Faris

Sean Faris
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1982

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Sean Hardy Faris'tir. Liseyi Ohio Padua Franciscan High School'da okudu. İlk oyunculuk deneyimini 2001 yılında yayınlanan Undressed isimli TV dizisiyel yaşadı. Sinemadaki ilk rolünü ise aynı yıl vizyona giren Pearl Harbor filminde oynadı. Seninkiler, Benimkiler ve Bizimkiler (2005), Ghost Machine (2009) ve Vampir Günlükleri (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Barefoot Warriors
2019 The Bay House
2018 I Am Not for Sale: The Fight to End Human Trafficking
2017 In the Absence of Good Men
2017 Surprise Me!
2017 Female Fight Club
2016 The App
2015 Avouterie
2013 N.Y.C. Underground (Video)
2013 Pawn
2013 Lost for Words
2012 The Truth in Being Right (Kısa Film)
2012 Stash House
2011 Need for Speed: The Run (Video Oyunu - Seslendirme)
2011 Freerunner
2010 The King of Fighters
2009 Ghost Machine
2008 Manifest Destiny (Kısa Film)
2008 Forever Strong
2008 Asla pes etme
2005 Seninkiler, Benimkiler ve Bizimkiler
2004 Sleepover
2001 The Brotherhood 2: Young Warlocks (Video)
2001 Twisted
2001 Pearl Harbor

Televizyon

2018 A Veteran's Christmas (TV Filmi)
2017 The Joneses Unplugged (TV Filmi)
2017 An Uncommon Grace (TV Filmi)
2016 Sandra Brown's White Hot (TV Filmi)
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2014 Doğaüstü
2012 Christmas with Holly (TV Filmi)
2011 Leverage
2011 The Lost Valentine (TV Filmi)
2010 Vampir Günlükleri
2010 The Wyoming Story (TV Filmi)
2006 Reunion
2005 Life as We Know It
2004 Boston Public
2003 One Tree Hill
2003 Eve
2002 Smallville
2002 Maybe It's Me
2002 Even Stevens
2002 House Blend (TV Filmi)
2001 Undressed

Yapımcı

2015 Avouterie
2013 Lost for Words
2012 The Truth in Being Right (Kısa Film)
2011 Freerunner
2008 Manifest Destiny (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Sean Faris Fotoğrafları