Sean Ormond

Sean Ormond

Sean Ormond
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör.

Play the Flute (2019), 50K (2018) ve We Take the Low Road (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Play the Flute
2018 A Family Business (Kısa Film)
2015 I Want to Beat up Clark Peters (Kısa Film)
2018 Serial Killer Superstar (Kısa Film)
2018 Lanetli Sular
2018 50K
2018 We Take the Low Road
2018 Miscreant (Kısa Film)
2017 Hooked
2014 The Letters (Kısa Film)

Televizyon

2017 Penny: Undaunted

Görev Aldığı Yapımlar

Sean Ormond Fotoğrafları