Sebahat Adalar

Sebahat Adalar

Sebahat Adalar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.2.1954

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı'nda Türk Müziği ve Drama Oyunculuğu eğitimi aldı. Ayrıca Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde el sanatları, Mersin Kız Meslek Lisesi'nde resim eğitimi aldı.

Mersin'de tiyatro çalışmaları yapmasının ardından 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizilerde çeşitli roller aldı. Sanatçı aynı zamanda dublaj sanatçılığı da yapmaktadır.

Filmografi

2019 Hayatta Olmaz
2019 Sahir Deep Web
2017 Siccin 4
2017 Sinsiran: Yasak Aşk
2014 Deliha
2014 Bi O Kalmıştı
2010 Mahpeyker Kösem Sultan

Televizyon

2018 Keşke Hiç Büyümeseydik
2016 Seksenler
2013 İslam Bülbülleri (TV Filmi)
2012 Hz. Ömer'in Doğuşu (TV Filmi)
2012 Leyla ile Mecnun
2012 Alemin Kıralı
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Yahşi Cazibe
2010 Kılıç Günü
2010 Küstüm Çiçeği
2010 Kanıt
2010 Gesi Bağları
2010 Cümbür Cemaat Aile
2009 İstanbul Çocukları
2009 Akasya Durağı
2009 Arka Sokaklar
2008 Şampiyon Dedem (TV Filmi)
2008 Süper Kardeşler (TV Filmi)
2008 Sonsuz Merhamet (TV Filmi)
2008 Bilal-i Habeşi (TV Filmi)
2008 Kollama
2008 Karamel
2007 İlk Aşkım (TV Filmi)
2007 Semazen (TV Filmi)
2007 Ölümsüz Kahramanlar
2007 Güzel Günler
2007 Genco
2007 Fikrimin İnce Gülü
2006 Selena
2006 Doktorlar
2005 Eski Yara (TV Filmi)
2005 Ihlamurlar Altında
2005 Hırsız Polis
2005 Gümüş
2005 Beşinci Boyut
2004 Aşkın Mucizeleri
2004 Ah Be İstanbul
2003 Sultan Makamı
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Keloğlan
2002 Ekmek Teknesi
1995 Çiçek Taksi
1993 Gerçek Kesit

Görev Aldığı Yapımlar

Sebahat Adalar Fotoğrafları

Sebahat Adalar Haberleri