Sebastian Urzendowsky

Sebastian Urzendowsky

Sebastian Urzendowsky
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.5.1985

Doğum Yeri: Berlin, Almanya










Filmografisi

2010'lar

  •   Die Blaue Periode, 2010
  •    Schurkenstück, 2010
  •    Un amour de jeunesse, 2011
  •    The Way Back, 2011
  •    Polizeiruf 110 , 2011  
2000'ler
  •    Paul Is Dead, 2000
  •    Der Zimmerspringbrunnen, 2001
  •    Tatort, 2001
  •    Der Felsen, 2002
  •    Ein Leben lang kurze Hosen, 2002
  •    Schimanski, 2002
  •    Lichter, 2003
  •    Im Schatten der Macht, 2003
  •    Das blaue Wunder, 2004
  •    Nimm dir dein Leben, 2005
  •    Pingpong, 2006
  •    Drei Schwestern made in Germany, 2006
  •    Schwesterherz, 2006
  •    Die Fälscher, 2007
  •    Teufelsbraten, 2007
  •    Einfache Leute, 2007
  •    Guter Junge, 2008
  •    Anonyma, 2008
  •    Es kommt der Tag, 2009
  •    Berlin 36, 2009 

Görev Aldığı Yapımlar

Sebastian Urzendowsky Fotoğrafları

Sebastian Urzendowsky Haberleri

Portreler