Seda Türkmen

Seda Türkmen

Seda Türkmen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.11.1986

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Annem Uyurken (2012), Hayatımın Aşkı (2016) ve Kanatsız Kuşlar (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Küçük Şeyler
2019 Fırıncının Karısı
2019 Aslı Gibidir
2018 Kelebekler
2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye

Televizyon

2019 Benim Tatlı Yalanım
2017 Kanatsız Kuşlar
2016 Sahipli (TV Filmi)
2016 Hayatımın Aşkı
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show
2015 Yeni Hayat (TV Filmi)
2015 Mutlu Ol Yeter
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Fatih-Harbiye
2012 Annem Uyurken
2011 Papatyam

Görev Aldığı Yapımlar

Seda Türkmen Fotoğrafları

Seda Türkmen Haberleri