Sedat Kapurtu

Sedat Kapurtu

Sedat Kapurtu
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 1.11.1973

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk şarkıcı ve eski futbolcu.

Çılgın Sedat lakabıyla ünlenmiştir. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilmektedir. 

Profesyonel futbol yaşantısına 1 Eylül 2008'de Zeytinburnuspor'da başladı ve 1 Temmuz 2011'de son verdi. Kardeşi Vedat Kapurtu da halen futbolculuk yapmaktadır. Sedat Kapurtu ayrıca Taekwondo, karate ve kick boks sporuyla ilgilenmekte ve Muay Thai hakemliği yapmaktadır.

2017 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yarışmıştır. Benim Adım Osssman filminde oyuncu olmasının yanı sıra senarist, yapımcı ve yönetmenliği de üstlenmiştir.

Filmografi

2019 Laz Kit
2018 Beni Adım Osssman
2012 Dartonlar ve Laz Kit

Televizyon

2017 Survivor Türkiye 2017 (Yarışma Programı)
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yarışma Programı)
2010 Gül ve Peri

Yönetmen

2018 Beni Adım Osssman

Yapımcı

2018 Beni Adım Osssman

Senaryo

2018 Beni Adım Osssman

Diskografi

2014 Bir Daha mı? Tövbe!
2007 Siraç Bebeğime
2000 Delikanlı Gibi
2002 Bastıra Bastıra Aşk

Görev Aldığı Yapımlar

Sedat Kapurtu Fotoğrafları

Portreler