Sedef Şahin

Sedef Şahin

Sedef Şahin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.5.1992

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro okumuştur. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı. Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu. 2007-2008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı. TRT 1'deki 'Mert ile Gert' adlı dizide oynamıştır. 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda görev almıştır. Show TV'de yayınlanan Acil Aşk Aranıyor adlı dizide İpek karakterini canlandırdı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Maria karakterine hayat verdi.

Filmografi

2017 Şaşkınlar Çetesi
2013 Peri Masalı

Televizyon

2017 Diriliş: Ertuğrul
2016 Acil Aşk Aranıyor
2012 Adını Feriha Koydum
2009 Sıkı Dostlar
2008 Peri Masalı
2008 Mert ile Gert
2007 Sevgili Dünürüm
2005 Belalı Baldız
2004 Avrupa Yakası
2003 Patron Kim

Görev Aldığı Yapımlar

Sedef Şahin Fotoğrafları

Sedef Şahin Haberleri

Portreler