Selahattin Sancaklı

Selahattin Sancaklı

Selahattin Sancaklı
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1969

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk görüntü yönetmeni, senarist ve yönetmen.

Mimar Sinan Üniversitesi Sinema-TV bölümü mezunudur. Birçok filmde görüntü yönetmenliği ve yönetmenlik yapmıştır. Bunlardan en önemlileri Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ve Kurtlar Vadisi Vtana filmidir.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Direniş Karatay
2011 Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi)

Görüntü Yönetmeni Olarak

2017 Kurtlar Vadisi Vatan
2010 Kurtlar Vadisi Filistin
2009 Kutsal Damacana 2: İt Men
2009 Kurtlar Vadisi: Gladio
2008 Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
2006 İlk Aşk
2006 Kabuslar Evi: Hayal-i Cihan
2005 Kurtlar Vadisi Irak
2003 Çanakkale: Son Kale
2003 Mustafa Hakkında Herşey

Televizyon

2013 İnadına Yaşamak
2012 Atlılar
2011 Keşanlı Ali Destanı
2011 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Ayrılık
2006 Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı
2006 Kabuslar Evi: Takip
2006 Kabuslar Evi: Son Dans
2006 Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak (TV Filmi)
2006 Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited
2006 Hayatım Sana Feda
2005 Kurtlar Vadisi
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Asmalı Konak
2000 Dikkat Bebek Var
2001 Yılan Hikayesi
1997 Sevda Rüzgarları
1997 Ruhsar
1997 Gülüm
1995 Gece Otostopçusu / Ölüme Yolculuk (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Selahattin Sancaklı Fotoğrafları

Selahattin Sancaklı İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler