Selçuk Aydemir

Selçuk Aydemir

Selçuk Aydemir
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.6.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yazar, senarist ve yönetmen.

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunudur. Senaryosunu yazıp yönettiği Düğün Dernek (2013), Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) ve Kardeş Payı (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Aydemir ayrıca Mahalleden Arkadaşlar (2015), Liseden Arkadaşlar (2017) ve Evrak Kürek (2019) isimli üç de kitap yazmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Mahalleden Arkadaşlar
2019 Baba Parası
2018 Ailecek Şaşkınız
2016 Çalgı Çengi İkimiz
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek
2011 Çalgı Çengi
2009 Kurbanlık
2007 Yüzük (Kısa Film)
2006 Ayrılık (Kısa Film)

Televizyon

2015 Kardeş Payı
2012 İşler Güçler
2011 Üsküdar'a Giderken
2009 Ramazan Güzeldir
2009 Kurban (TV Filmi)

Senaryo

2020 Mahalleden Arkadaşlar
2019 Baba Parası
2018 Ailecek Şaşkınız
2016 Çalgı Çengi İkimiz
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek
2011 Çalgı Çengi
2009 Kurbanlık
2007 Yüzük (Kısa Film)
2006 Ayrılık (Kısa Film)

Televizyon

2015 Kardeş Payı
2012 İşler Güçler
2011 Üsküdar'a Giderken
2009 Ramazan Güzeldir
2009 Kurban (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Selçuk Aydemir Fotoğrafları

Selçuk Aydemir Haberleri