Selda Özer

Selda Özer

Selda Özer
Oyuncu

Sinema ve dizi oyuncusu.

Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Filmografisi
Kaçak - 2013
Anneler ile Kızları - 2011
Mahpeyker: Kösem Sultan - 2010
Ertelenmiş Hayatlar - 2007
Rüyalarda Buluşuruz - 2006
Saçsaça Başbaşa - 2004
En İyi Arkadaşım 2004
Bir İstanbul Masalı - 2003
Asmalı Konak - Hayat - 2003
Gurbet Kadını - 2003
Asmalı Konak - 2002
Benim İçin Ağlama - 2001
Karate Can - 2001
Harem Suare - 1999
Ateş Dansı - 1998
Yanlış Saksının Çiçeği - 1997
Şehnaz Tango - 1996
Sokaktaki Adam - 1995
Gurur - 1994
Sıcak Takip - 1993
Bir Kadın Yüzü - 1993
Yıldızlar Gece Büyür - 1991
Belene - 1985
Bir Kaç Güzel Gün İçin - 1984

Görev Aldığı Yapımlar

Selda Özer Fotoğrafları

Selda Özer Haberleri

Portreler