Selen Kurtaran

Selen Kurtaran

Selen Kurtaran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.5.1989

Doğum Yeri: Kocaeli, Türkiye

Türk müzisyen, sunucu ve oyuncu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminin ardından Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi alan Selen Kurtaran ilk oyunculuk deneyimini ise 2009 senesinde Türkiye’nin uzun soluklu dizisi Arka Sıradakiler ile gerçekleştirmiştir.

Lise eğitimini Karamürsel Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Fashion TV ve NR 1’de VJ olarak görev almış NR 1’de purple on programınını sunuculuğunu üstlenmiştir. Aynı zamanda bir müzik grubunda solist olarak yer almaktadır.

Arka Sıradakiler dizisinin ardından Bana Artık Hicran De, Galip Derviş, Mazi Kalbimde Yaradır, Muck, Dehşetin Tanıkları, Güneşi Beklerken, Vicdan ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelerde yer almıştır.

En son ATV'nin Kırgın Çiçekler dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Özlem karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Batlır

Televizyon

2017 Kırgın Çiçekler
2014 Bana Artık Hicran De
2013 Galip Derviş
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2007 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Selen Kurtaran Fotoğrafları

Portreler