Selin Yeninci

Selin Yeninci

Selin Yeninci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.1.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Galip Derviş dizisinde ufak bir rolle yaşamıştır. Bir Zamanlar Çukurova (2018), Tatlı Küçük Yalancılar (2015) ve Toz Ruhu (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Nasipse Adayız
2014 Toz Ruhu
2014 Olur Olur

Televizyon

2019 Bir Zamanlar Çukurova
2018 Avlu
2017 Yüz Yüze
2016 Kaçın Kurası
2016 Rengarenk
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2014 Vicdan
2013 Galip Derviş

Görev Aldığı Yapımlar

Selin Yeninci Fotoğrafları

Selin Yeninci Haberleri

Portreler