Semra Dinçer

Semra Dinçer

Semra Dinçer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1965

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye










Filmografisi


2000'ler

  • Kuzey Güney, 2011,
  • Unutulmaz, 2010
  • Maskeli Balo, 2010
  • Kavak Yelleri, 2008
  • Kardelen, 2008
  • Derman, 2008
  • Goncakaranfil, 2008
  • Geniş Zamanlar, 2007
  • Leylan, 2007
  • Kaybolan Yıllar, 2006
  • Yağmurdan Sonra, 2006
  • Döngel Karhanesi, 2005
  • Yolun Sonu, 2005
  • Perçem, 2004
  • Fırtına Hayatlar, 2004
  • Kırık Ayna, 2003
  • Mihrali, 2003
  • Kumsaldaki İzler, 2002
  • Berivan, 2002
  • Tatlı Hayat, 2001
  • Benim İçin Ağlama, 2001
  • Filler ve Çimen, 2000
  • İçimizden Biri, 2000
  • Profesyoneller, 2000
  • Gökten Düşen Hazine, 2000
  • Zehirli Çiçek, 2000
  • Martılar ve İstanbul, 2000
  • Kimyacı, 2000

1990'lar

  • Yılan Hikayesi, 1999
  • Kıvılcım, 1999
  • Kaçıklık Diploması, 1998
  • Örümcek, 1998
  • Suçlu Kim, 1994
  • Barışta Savaşanlar, 1993

1980'ler

  • Köşe Dönücü, 1984

Görev Aldığı Yapımlar

Semra Dinçer Fotoğrafları

Semra Dinçer Haberleri

Portreler