Şencan Güleryüz

Şencan Güleryüz

Şencan Güleryüz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.11.1972

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. Tam adı Arif Şencan Güleryüz'dür.

1990-1992 yılları arasında Trakya Üniversitesi Satış Yönetimi bölümünde okudu. 1992 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak 1993 yılından başlamak üzere İstanbul Devlet Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatrokare ve Tiyatro İstanbul bünyelerinde sahne almaya ve reji çalışmaları yapmaya devam etmektedir. Sinema, televizyon, reklam oyunculuğu ve reklam seslendirmesi, sunuculuk alanlarında da kariyerini sürdüren Güleryüz, bu alanlarda birçok ödüle layık görülmüştür. Oyunculuğun yanı sıra dergicilik ve yürütücü yapımcılık alanlarında da projeler yürütmüştür.

Filmografi

2017 Dört Köşeli Üçgen
2017 Anons
2013 Yarım Kalan Mucize
1999 Kahpe Bizans
1990 Eskici Ve Oğulları

Televizyon

2017 Cennet'in Gözyaşları
2016 Çanakkale Yüzyıllık Mühür
2016 Asla Vazgeçmem
2014 Tanıklar
2014 Kod Adı Reaksiyon
2012 Eve Düşen Yıldırım
2006 Bebeğim
2005 Aşk Her Yaşta
2004 Son Yaprak
2004 Omuz Omuza
2002 Derya & Deniz
2001 Bizim Otel
2000 Zor Hedef
1998 Affet Bizi Hocam
1997 İlk Aşk
1997 Yanlış Saksının Çiçeği (TV Filmi)
1996 Tatlı Kaçıklar
1996 Kaldırım Çiçeği
1995 Çiçek Taksi
1995 Gökkuşağı
1993 Yaz Evi

Yapımcı Olarak

2008 Gökten üç Elma Düştü

Görev Aldığı Yapımlar

Şencan Güleryüz Fotoğrafları

Şencan Güleryüz Haberleri

Portreler