Şengül Kaya

Şengül Kaya

Şengül Kaya
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.6.1966

Doğum Yeri: Kastamonu, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, orta ve liseyi Karabük'te tamamladı. Evlenip İstanbul'a yerleşti. 2 kız çocuğu annesidir. Sektöre 38-40 yaşlarında başladı. Şöhret tiyatrosunda eğitim aldı. Aralarında Seksenler, Kocamın Ailesi, O Hayat Benim, Hayat Dediğin, Böyle Bitmesin, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Adını Sen Koy, Komşular, Huzur Sokağı, Arka Sokaklar, Beni Böyle Sev, Beni Affet, Kiralık Aşk, Diğer Yarım, Kanıt, Merhamet, Küçük Gelin, Aşkın Bedeli, Kayıp Şehir, Kaçak, Medcezir, Alın Yazım olan birçok dizide yer aldı. Ayrıca birçok reklam filminde de rol aldı.

Filmografi

2018 Sessiz Ol
2018 Arakan'dan Kaçış
2016 Aşkın İkrarı: Yol
2014 Dabbe 5: Zehr-i Cin
2013 Şeytan-ı Racim

Televizyon

2015 Kocamın Ailesi
2013 Kertenkele
2013 Böyle Bitmesin
2012 Seksenler

Görev Aldığı Yapımlar

Şengül Kaya Fotoğrafları

Portreler