Şennur Nogaylar

Şennur Nogaylar

Şennur Nogaylar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1957

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Sanat Okulu, tiyatro eğitmenliği bölümünden mezun olan Nogaylar, Çağdaş Drama Derneği'nde 'yaratıcı drama' eğitimi almıştır. 1991 yılından sonra tiyatro alanında mesleği olan eğitmenliğe başlayan sanatçı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de görev yapmaktadır.

Filmografi

2019 Kovan
2019 Hayatta Olmaz
2017 Yanlış Anlama
2015 Yeni Dünya
2011 Ağır Abi
2006 Hokkabaz
2005 Döngel Karhanesi

Televizyon

2019 Vuslat
2016 Hayat Çizgisi Suriye (TV Filmi)
2016 Hayat Sevince Güzel
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2012 Kalbim 4 Mevsim
2010 Aşk ve Ceza
2006 Kabuslar Evi: Seni Beklerken
2004 Omuz Omuza

Görev Aldığı Yapımlar

Şennur Nogaylar Fotoğrafları

Şennur Nogaylar Haberleri

Portreler