Şenol Sönmez

Şenol Sönmez

Şenol Sönmez
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.2.1980

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

İstanbul Üniversitesi Sinema-TV bölümü mezunudur.

Filmografi

Yönetmen

2019 Öldür Beni Sevgilim
2017 Mutluluk Zamanı
2015 Hayat Öpücüğü
2009 Rina

Senaryo

2009 Rina

Televizyon

2018 Ağlak Arif (TV Filmi)
2016 Son Destan
2015 Tutar mı Tutar
2015 Kiralık Aşk
2015 Bedel
2014 Urfalıyam Ezelden
2013 Osmanlı Tokadı
2012 Köstebekgiller
2012 Huzur Sokağı
2012 İffet
2010 Kirli Beyaz
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor
2010 Unutulmaz
2009 Teyzanne
2008 Gece Gündüz
2008 Dedektif Biraderler
2007 Gönül Salıncağı
2007 Doktorlar

Oyuncu

2010 Mandalina Kabukları (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Şenol Sönmez Fotoğrafları

Şenol Sönmez Haberleri