Sepideh Moafi

Sepideh Moafi

Sepideh Moafi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.09.1985

Doğum Yeri: Regengsburg, Almanya

Alman oyuncu.

The Deuce (2017), The L Word: Generation Q (2019) ve The Killing of Two Lovers (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Killing of Two Lovers
2018 The Arrangements (Kısa Film)
2017 Quest
2014 Best Man in the Dark
2010 Violet Is Single (Kısa Film)

Televizyon

2022 In with the Devil
2022 Red Zone (TV Filmi)
2021 The L Word: Generation Q
2019 The Deuce
2018 Falling Water
2016 Notorious
2016 Elementary
2015 Limit Yok
2015 Forever
2015 Blacklist
2014 Unforgettable
2014 The Good Wife
2014 Nurse Jackie
2014 Black Box
2013 Blue Bloods

Görev Aldığı Yapımlar

Sepideh Moafi Fotoğrafları

Sepideh Moafi Haberleri